torstai 1. joulukuuta 2011

Joulukalenterin 1. luukku: Jouluvalot

Kuten aiemmin taisin mainita sain äipältä loistavan blogikirjoitteluidean: joulukalenterin tavoin kirjoittelen ja kerron teille tanskalaisesta joulusta, joulunviettotavoista, perinteistä, ruuista jne. sekä toki joulukuun tapahtumista. Ja niin se vaan on, että on jo ensimmäisen luukun aika!

Jouluvaloja täällä Aalborgissa on viritelty jo marraskuun alusta lähtien. Melko kauan kesti ennen kuin valot saatiin lopulta sytytettyä, mutta kyllä niitä kannatti odottaa! Iltaisin pimeällä on ihanaa kävellä valomeressä ja ihastella joulun tunnelmaa! Kun nyt vaan saataisi sitä lunta niin joulunodotus olisi täydellistä :)

Nämä Sallingin valot viriteltiin varmaan ensimmäisenä. 
Pahoittelen huonoa kuvanlaatua, ehkä siitä jotain selkoa saa :)

Tältä näyttää upeat kauppakävelykadut Aalborgissa :)

Nytorvin aukion valomerta...

... ja hieman lähempää, pimeällä. :)

Näin on ensimmäinen luukku avattu. Lupaan, että jatkossa on luvassa paljon mielenkiintoisia luukkuja, joten stay tuned. To be continued... ;)

Lopuksi vielä aiheeseen sopiva joululaulu tuomaan joulumieltä!

5 kommenttia:

 1. Voi tuonne kuuluis kyllä se lumi ni olis täydellistä! Eipä haittais jos tännekkin edes pikkusen ripsauttas. Tää joulukalenteriko tarkottaa et kirjotat tänne joka päivä :> ?

  T.minna* (joulumielellä, mitä nyt uudet jouluverhot on liian kapeat ja uusi joulukranssi haisee ihan ihmeelliselle..yhyy)

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtavat jouluvalot! Lumi todellakin kruunaisi tuon näyn :D

  VastaaPoista
 3. Kkyllä vain, joulukalenteri tarkottaa, että jokapäivä tulee jotain uutta. Oletko Minna valmistautunu siihen, et joka päivä pääset lukemaan?? :D
  Ja todellakin lunta jo kovasti odotellaan! Saa nähdä millon sitä tänne päin maailmaa siunataan.

  VastaaPoista
 4. Pikku Henberin joulumaa <3 Mutta siis suklaakalenterithan on ihan hanurista, joten kerrankin mulle on olemassa tällanen nasta kalenteri jota aina jänskättää aamulla tulla avaamaan!

  VastaaPoista
 5. haha no eikö!! älä vaan liian aikasin aamulla tule, en varmaan ihan heti aamusta ole vielä kirjotellu ;)

  VastaaPoista