keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Joulukalenterin 6. ja 7. luukku: Itsenäisyyspäiväparty

Eilinen tosiaan järkättiin kaikille tutuille täällä Suomen 94-vuotispäivän kunniaksi itsenäisyyspäivä kekkerit :) Linnan juhlat pyöri suorana koneella, suomimusa raikasi, ruokaa oltiin valmistettu jo maanantai-iltana ja seinillä oli netistä poimittuja tosia ja vähän vähemmän tosia seikkoja Suomesta ja suomalaisista. Esim. tälläisia:

Finns talk as little as possible. Rarely they touch anyone, shaking hands is the most anyone will ever do. Unless drunk, of course. Whenever there is a big meeting, where a lot of people freely mix together, there are usually no formal introductions. People might have name badges. Foreigners are sometimes treated exceptionally, and, actually, introduced to Finns!

Ja tällaisia..

Näitä hassunhauskoja sarjakuvia löytyy lisää osoitteesta http://satwcomic.com/ :)


Ruokana tarjolla oli karjalanpiirakoita munavoilla, hirvenlihaleipäsiä, pääruokana lohikeitto ja jälkiruokana joulutortut. Illan aikana vieraille tarjoiltiin myös perinteistä suomiviinaa, itsevalmistettua salmaria sekä minttukaakaota. Tälläiseltä herkut näytti:)

Tässä siis uskomattoman herkulliset hirvenlihaleivät...

.. valtavaa suosiota saaneet karjalanpiirakat..

.. herkullinen ja myös kovin pidetty lohikeitto..

.. sekä jälkkäri linnan juhlien kera :)Todella paljon saimme kehuja ja kiitoksia niin illan aikana vierailtamme kuin myöhemmin tänään.:) Ja täytyy myöntää, upeat juhlat ne olikin!! Ruokaa oli sopivasti ja se maistui, porukka luki innoissaan suomifaktoja seiniltä ja kyselivät paljon kaikenlaista Suomesta ja useat jopa jäivät katsomaan linnan juhlia pidemmäksikin aikaa! :D Erittäin onnistunut itsenäisyysjuhla, jonka jokainen vaihtari varmasti muistaa :) Voimme ylpeinä sanoa olevamme suomalaisia, onse aika pirun hieno maa!

2 kommenttia:

  1. Iiiih! Ihan sika hienot juhlat ollu!:) tosi hienosti järkätty, hyvä tytöt!!

    minna*

    VastaaPoista
  2. Hihii, kiitos :) oli kyllä mahtavat juhlat! ja siis hyvä 3 tyttöä ja poika (joka itseasiassa vastasi mm. karjalanpiirakoista!)

    VastaaPoista