sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Tuttua ja turvallista

Heti alkuun pahoittelut siitä, etten ole ennättänyt hetkeen kertoa mitä täällä tapahtuu. Oon taas ollut menossa joka puolella ja käynyt kotona lähestulkoon vain nukkumassa (jos aina sitäkään ;). Toki kiireiseen aikatauluun saattoi olla syynä mm. eilinen "omatoiminen sightseeing bussilla" ts. hyppäsin väärään bussiin ja päädyin aivan kummalliselle alueelle Aalborgin ulkopuolelle kaiketi!:D

Mutta kuten otsikko hieman antaa ymmärtää, ajattelin hieman kertoa muutamista kotoisista asioista mitä täältä Aalborgista löytyy. Eilen päätimme Mirkkulin kanssa käydä ostelemassa halvalla tarvikkeita kotiin ja niinpä kävimme koluamassa paikallista IKEAa! Kuten Suomessakin, IKEA oli melko kaukana keskustasta, mutta onneksi bussilla pääsimme lähes tulkoon sisäänkäynnin eteen.

Tämä oli mielenkiintoinen; bussiin ei saa tuoda jäätelöä, juomia eikä MAKKARAA?!:D

IKEAssa oli mukava käydä, sillä kaikki mitä tarvitsin sain halvalla!:) Ostin kahdet lakanat, tohvelit sekä keittiöpyyhkeen ja kaikki maksoivat yhteensä n.70 kruunua, toisin sanoen sain kaikki alta 10 eurolla! :)

Kassi täynnä tavaraa voi onnellisena hymyillä:) Mirkkulin romanialainen kämppiskin oli mukana.

Nämä söpöt kotitossut maksoivat huimat 5 kruunua, eli alle euron!:D

ALL FRIENDS FANS ATTENTION! Kävimme (torstai..?)aamubrunssilla mitä ihanimmassa paikassa, nimittäin Frendit -kahvilassa! Sitä ei voi sanoin edes kuvailla, joten seuraavat kuvat tehköön sen puolestaan. 


Siellä se on, houkuttelee eikö?

Herrrrkullinen ja täyttävä, mutta hieman tyyris aamubrunssi..

..Ja samalla kun söimme seinällä pyöri mikäs muukaan kuin Frendit!

Löytyykö listalta oma suosikki joko ruoka tai hahmo? ;) 
(Pst! klikkaamalla kuvaa sen näkee hieman suurempana!)

Kaupungilla kierrellessä löysimme myös jotain perisuomalaista; Marimekko -liikkeen. Vai pitäisikö sanoa Marimek o -liikkeen :D


Siinäpä siis hieman tuttuja ja turvallisia nähtävyyksiä ja paikkoja. Asunnostani aion ottaa pian kuvia (kunhan olen hieman siivoillut ja järjestellyt tavaroita) ja palaan asiaan pian, mutta tarkemmin esittelen asuntoani (15.päivän jälkeen) kunhan asiat sen suhteen selviävät! :) 

Toistaiseksi kämppiksinäni on ranskalainen mukava ja sympaattinen Agathe, mukava romanialainen Julia, Tamara, jonka kotimaata en itseasiassa edes tiedä, sekä espanjalainen tyttö, jonka nimeä en valitettavasti muista. Kaikki ovat todella ystävällisiä ja rentoja, mutta valitettavasti en ole kerennyt viettää paljoa aikaa heidän kanssaan - he kun eivät hirveästi käy ulkonakaan vaihtaritapahtumissa kuten minä. :D Olen kuitenkin tutustunut moniin muihin vaihtareihin mm. tuutoriryhmien ja erilaisten tapahtumien kautta. Kaksi suomalaistakin ollaan tavattu! Tuukka Helsingistä, joka suorittaa maisteriopintojaan täällä, sekä Emmi, joka on myös Helsingistä ja opiskelee samaa ainetta (Culture, Communication and Globalization) kuin minä, mutta suorittaa koko maisteritutkintonsa täällä. Kunhan sellainen "oma porukka" on muodostunut, voin kertoa ihmisistä lisää ja näyttää myös kuvia. Nyt jos kävisin kaikki ihmiset läpi ketä tiedän, niin blogistani tulisi jonkinsortin kansainvälinen deittisivusto, joten se siis jääköön myöhemmäksi! :)

3 kommenttia:

  1. Kiitokset uudesta lempinimestä :D ja 15. päivän jälkeen kämppä näyttää toivottavasti mitä parhaimmalta!
    m.

    VastaaPoista
  2. haha, ole hyvä M. ;) <3
    ja juu pauli, toi kahvila oli oikein viihtyisä, tekin tykkäisitte varmasti! siellä vois viettää vaikka kuinka kauan katellessa vaan frendit -jaksoja ;)

    VastaaPoista