perjantai 16. syyskuuta 2011

IhanUus Asuntoni! ;D

Joku tarkka lukijani muistaa ehkä, että kirjoitin jokunen tovi sitten kertovani asunnostani 15.päivän jälkeen. Noh, tänään on 15.päivä ja pidän sanani! Pohjustan toki ensin miksi olen pitänyt teitä jännityksessä.

Kaikki alkoi siitä kun sain eräs kaunis kesäinen päivä sähköpostia International Accomondation Officelta,että minulle on asunto Aalborgissa! Kas tässä!

Ihan kotoisan näköinen tiilitönö Aalborgin lähiössä perheellisten omakotitalojen ympäröimänä.

Viestissä kerrottiin asunnon olevan noin kilometrin päässä keskustasta ja 4 km yliopistolta. No kas vain, niin ei tosiaan ollut. En tiedä minkä mitan mukaan tanskalaiset ovat mitanneet asuntoni olleen kilometrin päässä keskustasta, tosiasiassa matkaa kun on lähes 3km. Lisäksi asuntoni lattiat oli peitetty harmaalla, pölyisellä kokolattiamatolla (yäk)... 

Tässä hieman huonettani ikkunan luota kuvattuna (pahoittelen sotkua) :D

...ja näkymäni ikkunasta... no se oli puska. 

Tällainen oli hurmaava näkymä ikkunasta; puskaa ja hyvin lähellä oleva viereinen talo!

Koska olin nähnyt Mirkkulin upean, ison, valoisan ja loistavalla paikalla (ihan keskustassa) sijaitsevan asunnon päätin kysäistä IAO:lta onko asuntoa mahdollista vaihtaa. Sain vastauksen, että 15. pvä kaikki halukkaat IAO:n asukkaat saavat tulla toimistolle katsomaan mahdollisia vapaita asuntoja ja vaihtaa mikäli mieluinen löytyy. Lyhyestä virsi kaunis; tänään kävimme toimistolla, ihmisiä oli reilu 20 ja olin todella hermostunut ja epäluuloinen asunnon saannista.

Mutta kuten nokkela otsikkoni kertoo sain siis kuin sainkin upean asunnon, joka ei ole vain ihanuus vaan todella ihan uus! Kaikki on vasta maalattu, huonekalut uusia (asuntoni tuoksuu aivan huonekalukaupalta<3) ja kaikki paikat uusittu, siistitty ja ihania! Rakastuin uuteen asuntooni aluksi sijainnin (asun Mirkkulin naapurissa, Vesterbrolla AIVAN keskustan tuntumassa), keittiön suuren koon (meillä on nyt jopa yhteinen keittiönpöytä jossa syödä!) ja lopuksi huoneeni koon ja yleistunnelman vuoksi. Kuvia minulla täältä ei valitettavasti vielä ole, sainhan tavarani kannettua tänne Mirkkulin suurella avustuksella vasta 9n tienoilla, mutta lupaan heti huomenna kuvailla ihanaa asuntoani! Voi kuinka onnekas olinkaan. Sen lisäksi, että sain loistavan, uutuuttaan hehkuvan asunnon sain myös loistavat kämppäkaverit, joista kerron lisää huomisen kirjoittelun yhteydessä. Toki edellisiä kämppiksiä tulee hieman ikävä, mutta luulen näkeväni heitä vielä useasti.  

Koko päivä oli (lähes) alusta asti täydellisesti onnistunut; sää oli mitä aurinkoisin ja upein, sain upean asunnon loistokämppisten ja naapureiden kera sekä uuden asunnon juhlimisruoka (kiinalainen take-away) oli  todella herkullista ja halpaa! Luulen kuitenkin, että koko päivän kruunasi äskeinen outo paukuskelu ulkoa; ILOTULITUS, jonka näkyi suoraan ikkunastani!:D Nyt onkin siis hyvä aika laittaa lakanat UUTEEN sänkyyni, jossa on UUDET täkit ja tyyny ja lähteä pian nukkumaan. On melko pitkä ja tapahtumarikas, mutta loistava päivä takana.:) Henber kuittaa uudesta asunnostaan, mutta vain hetkeksi. ;) 

Loppuun vielä muuttopäivän "teemabiisi", joka soi tänään bussissa kun ajelin Mirkkulin kanssa entiseltä pysäkiltäni luultavasti viimeistä kertaa keskustaan. Sen myötä, hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti