perjantai 30. syyskuuta 2011

My Roomies!

Kuten aiemmin kirjoituksissani lupasin, esittelen teille nyt kämppikseni! Esittely on tosin melko lyhyt, sillä en osaa sen tarkemmin vieläkään heistä kertoa, mutta saattepa jonkinlaisen kuvan minkänäköisten (ja -oloisten) ihmisten kanssa täällä asun :) 

Alla oleva kuva on otettu viikko sitten lauantaina (siis samana päivänä kun hra M palasi takaisin Suomeen) kämppikseni Erican 20v. synttärijuhlilta! Tässä siis 'my Vesterbro family':

Tässä siis meidän kämpän asukaat: (vasemmalta) Jenny Australiasta, Erica, synttärisankari, Kanadasta, minä, Bea Espanjasta sekä Josi Saksasta!

Kaikki tytöt ovat todella avoimia ja ystävällisiä - ja onneksi myös siistejä! Kaikkien kanssa on helppo ja mukavan jutella, ja joskus onkin mukavaa vain istua keittiön pöydän ääreen ja jäädä höpöttelemään niitä näitä jonkun kanssa. Kukaan ei onneksi ole myöskään pihi tavaroiden, ruuan tai muiden yhteisten tarvikkeiden suhteen, vaan kaikki hommataan (kukin vuorollaan) ja jaetaan yhdessä. Myös siivoaminen tosiaan onnistuu kaikilta! Kaikki (Beaa lukuunottamatta) tykkäävät käydä iltaisin ulkonakin, mikä on mielestäni iso plussa edellisiin kämppiksiini verrattuna!

Olemme mielestäni melko värikäs joukko; asukkaita on lähes joka puolelta maailmaa! Jokaisella meistä on hyvin erilainen tausta ja kulttuuri, mistä inspiroituneena keksimmekin järjestää yhdessä kansainvälisiä illallisia toisillemme. Yhtenä iltana viikossa yksi asukkaista valmistaa kotimaalleen perinteisen illallisen, jota sitten nautimme yhdessä. Näin pääsemme hieman paremmin tutustumaan toisiimme sekä toistemme kulttuureihin. Ensimmäinen illallinen pidettiinkin jo eilen, kun Bea kokkasi meille mitä herkullisimman espanjalaisen aterian! Tästä kerron kuitenkin vasta myöhemmin, kuvien kera;)

Nyt Henber huokaa ja hiljenee, mutta vain toistaiseksi.

2 kommenttia:

  1. Mukavannäköinen tyttökatras ja miksipä teillä ei sujuisi yhteiselo mitä parhaiten, kertoohan jo suunnittelemanne kulttuuri-illallisetkin jo sen. Sanohon terkut tyttösille, ja että äityli saapuu seurueeseen vähäksi aikaa sitten syksymmällä ;-). Pitänee alkaa meidän tässä vähitellen lyömään ihan tarkkoja päivämääriä umpeen...
    Opiskeluintoa sinne ja muista, ei liikaa biletystä...
    Toivottelee: Äiti - mutheriini

    VastaaPoista
  2. Totta, hyvin täällä sujuu ja kovasti tytötkin innoissaan odottaa sua käymään täällä! :) ilmoitahan kun oot hyvät lennot löytäny. Ja lupaan pitää biletykset kurissa, haha. :D

    VastaaPoista