sunnuntai 4. syyskuuta 2011

"There’s a party on the rooftop top of the world.."

Ajattelin aikani kuluksi kirjoitella taas hieman lisää ja kertoilla mitä täällä oikein tapahtuu iltaisin kun en kerkeä kotonanikaan juuri olemaan. ;)

Keskiviikkoiltana kävimme ensimmäisessä International Evening -tapahtumassa, joka järjestetään nimensä mukaisesti vaihtareille ja pidetään Studenterhusetilla. Porukkaa oli valtavasti (etenkin paikan kokoon nähden) ja tunnelma katossa kun kaikkialta ympäri maailmaa Aalborgiin saapuneet uudet vaihtarit nauttivat halpaa tanskalaista olutta ja tutustuivat parhaansa mukaan uusiin opiskelutovereihinsa. Tässä muutama havainnollistava kuva:)

Rauhallinen Studenterhuset päiväsaikaan ulkoa...


..ja ei-niin-rauhallinen Studenterhuset sisältä. Täältä löysin loppuvuoden vakiojuomani: Sommersby Cranberry! Nam. 

Ennen biletysiltoja täytyy tietysti tankata itsensä hyvillä ruuilla ja pikku suolaisella (ja ehkä vähän myös herkullisilla juomilla, kuten viinillä;) ja sehän onnistuu parhaiten Mirkkulin asunnossa kas näin:

Mmh, herkkusalaattia ja oikein maukkaaksi todettua halpaa viiniä :P

*Tsintsin*

Perjantai-iltana täällä vietettiin jonkinmoista kulttuuri-iltaa ja niinpä lähdimme taas ulos. Studenterhusetilla käydessämme kuulimme viereiseltä aukiolta kovaa musiikkia ja ns. juontopuhetta. Koska meillä ei ollut hajuakaan mitä oli tapahtumassa (kuten usein ei ole:D) päätimme tsekata tilanteen ja löysimme itsemme kuuntelemasta paikallista Cheekkiä :D Tosin mies oli ihan hyvä ja musiikki melko mukaansa tempaavaan!

Paikallinen Cheek;) Musiikki kuulosti jostain syystä todella tutulta, mutta artistin nimestä ei silti ollut hajuakaan!

Ihmisiä oli paljon, mutta saatiin silti hyvät paikat!

Tässä myös videopätkää, jonka kuvasin keikalta. Pahoittelen huonoa äänenlaatua :/

Samaisena iltana päädyimme käymään ensimmäistä (ja toistaiseksi vielä viimeistä) kertaa Aalborgin yökerhossa. Musiikki oli aivan kamalaa päänsärkyteknoa, mutta HappyHour tarjosi herkulliset ekat, oikeat baaridrinksut, Black Cosmot :)


Lauantai-iltana meillä oli CCG:n kurssiporukan kanssa illallinen Café Stygge -nimisessä ravintolassa. Koska yliopisto maksoi ruuan ja listalta sai valita lähestulkoon mitä vain halusi, tilasin tietysti houkuttelevimmalta, täyttävältä ja mehevältä vaikuttavan ruuan. Kaikki nuo kriteerit ateriani herkkupihveineen täytti ja noh, tältähän se näytti!

Mmh, en muista koska viimeksi olen noin hyvin valmistettua lihaa syönyt! Sopivasti päältä kypsä, sisältä mehevän punainen. Jopa Gordon Ramsay olisi ollut tyytyväinen;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti