perjantai 16. syyskuuta 2011

I'm living in Heaven!

Hyvin ja levollisesti nukutun yön jälkeen oli ihanaa herätä aamulla liikenteen ääniin - tuntui kuin olisin herännyt New Yorkissa tai jossain hienommassakin paikassa (vaikka eihän Aalborgissa mitään vikaa ole!). Hetken mietin oliko kaikki ollut vain unta, mutta kun katselin ympärilleni sain onnekseni todeta olevani uudessa kodissani. Uusi sänky muhkeine peittoineen ja tyynyineen oli täydellinen linnunpesä, jossa olisin voinut lököillä vaikka koko päivän. Niin en kuitenkaan tehnyt vaan aamupalan jälkeen lähdimme Mirkkulin kanssa kahville Studenterhusetille (ihanaa, että nyt voin käydä vaikka joka aamu kahvilla siellä!), kävin palauttamassa entisen asuntoni avaimet IAO:hon ja hain yliopistolta uuden prepaid-kortin puhelimeeni, jonka hr. M huomenna mukanaan tuo.

Mutta siis takaisin siihen olennaiseen aiheeseen eli uuteen asuntooni! Tässä lupaamani kuvapläjäys: pieni pala taivasta:)

Tässä meidän upea keittiö! Kuva on otettu ulko-ovelta ja "ala"vasemmalle 
jää käytävä, josta meidän huoneet löytyvät. 

Puhdas, uutuuttaan kiiltävä kylpyhuoneemme 
(josta löytyy muuten myös lattialämmitys!!).

Ja lopultakin kaikista tärkein: minun tilaahuokuva valtakuntani ovelta katsottuna! <3

Sekä pehmeä unelmasänky sekä vaatekaappi (oikealla) heti oven vieressä.

Edelliseen puskamaisemaan verrattuna, tämä on melko mukava näkymä niin aamuisin kuin iltaisinkin. Tässä siis näkymä Vesterbron kadulle ikkunastani!:)

Yhteiset tilat loistavassa lukaalissamme jaan siis neljän muun tytön kanssa. Kämppiksinäni ovat nyt siis espanjalainen Bea, joka ainoana asui täällä jo kun saavuimme (en vielä tiedä kuinka kauan ennen meitä hän on muuttanut), saksalainen Josi, joka opiskelee International Business Communication:ia, aivan kuten Mirkka, kanadalainen Erika sekä australialainen Jenny. Erikan ja Jennyn tiesin jo aiemmin ja olin jutellut heidän kanssaan mm. Studenterhusetilla, Josin nähnyt pari kertaa ohimennen, mutta Beaa en tiennyt entuudestaan lainkaan. Joka tapauksessa mukavia tyttöjä ja loistavia kämppiksiä kaikki! Kunhan saamme pian tuparit järjestettyä lisäilen ja esittelen kuvia tytöistäkin! :)

Mutta näihin kuviin ja tunnelmiin päätän tällä kertaa bloggailuni. Kipitän pian vielä ruokakauppaan, jotta on huomenna jotain tarjottavaa herra M:lle kun hän saapuu vihdoin tänne! Palailemisiin siis luultavasti viikon päähän!;) 

4 kommenttia:

 1. Alkaa olla pientä maanis-depressiivisyyttä ilmassa kun toisessa otsikossa ollaan taivaassa ja toisessa luetellaan kaiken maailman Lortit... ei vaan ihanaa nähdä sut noin intopinkeänä siellä, jatka samaan malliin! Hyvä, että ovat tajunneet toimittaa sulle nojatuolin, että Henna-tädin tulee välillä levättyäkin ;) pusuja!

  VastaaPoista
 2. haha, joo tää asunto on kyllä ihan unelma<3 ja joka huoneeseen kuuluu tollanen nahkanen nojatuoli; miksei Vaasassa ole noiN!!!?

  VastaaPoista
 3. Toi kämppähän on tosi kiva! (pikkusen eri luokkaa kun mulla sillon Englannissa, sisälsi mm. kokolattiamatot, joita oli heikoissa kohdissa vähän jeesusteipillä korjailtu..) Ja miksukin tuli jo sinne! Hirmu nopeesti menee aika, ethän sä ole edes bileiltäs ehtinyt kai ikävöidä! :D
  Täällä kylmässä Suomessa sataa vaan:/ sopii neuron tenttiin lukemisen kanssa oikein passelisti..

  VastaaPoista
 4. No voi, täällä on satanu koko ajan kun Miksuli on ollu täällä:( tosi ikävää. Mut siis joo tää kämppä on ihan mieletön! Edellisessä mullakin oli tosiaa se kokolattiamatto ja muutenkin se oli paljon huonompi kun tää. En uskonu,että voi edes saada vaihtarina tällasia kämppiä, ihan loistavuutta! :) tykkään kovin!

  VastaaPoista