torstai 29. syyskuuta 2011

Yksi takana, monta edessä..!

Niin se vain tulee kuluneeksi tasan kuukausi siitä, kun Mirkkulin kanssa saavuimme aurinkoisen, mutta tuulisen Aalborgin lentokentälle. Kuukausi sitten suunnilleen näihin aikoihin istuin samaisen koneen äärellä uudessa (edellisessä) asunnossani ihmetellen, että minnekähän sitä on oikein tullut. Kaikki oli uutta, vierasta ja jännittävää (ei sillä etteikö paljon uutta ja jännittävää olisi vielä myöhemminkin luvassa;).

Tuntuu kuin olisimme vasta tulleet, niin nopeasti on aika mennyt. Toisaalta taas tuntuu kuin olisimme olleet täällä jo ikuisuuden, niin paljon on ehtinyt tapahtua: olen kerennyt muuttaakin jo kerran, tutustua loistaviin, uusiin ihmisiin sekä kaupunkiin ja hra M:kin on jo kerinnyt vierailla luonani! Ja kuinka paljon kuvia olen jo kerennyt räpsiä! Tätä menoa läppärini sanoo itsensä irti tilan puutteessa jouluun mennessä. 

Mutta onneksi vasta yksi kuukausi on takana päin. Koska tähän asti on jo ennättänyt tapahtua yhtä jos toista, en malta odottaa mitä seuraavat kuukaudet tuovat tullessaan! :)

Kuva ei valitettavasti ole minun ottamani. 
Tajusinkin juuri ettei mulla ole vielä yhtään kuvaa tanskanlipusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti