maanantai 2. tammikuuta 2012

Happy New Year 2012!

Niin tuli vuosi 2011 päätökseen. Mitä kaikkea siihen vuoteen onkaan mahtunut; kandia, häitä, muuttoja, reissuja, muutoksia ja tottakai tätä vaihtoa! Upeita kokemuksia, ihania ihmisiä ja loistavia hetkiä jää mieleen viime vuodesta. Vaikka toki aina on myös parantamisen varaa. 

Vuosi vaihtui täällä Aalborgissa cocktail-bileiden merkeissä, omalla, tutulla Vesterbro-porukalla. Oli mukavaa päästä taas pukeutumaan ja laittautumaan viimeisen päälle;) 

Leidit pikkumustissaan valmiina juhlimaan;)Ilta sujui mukavasti ruuan ja tietysti juoman parissa, kunnes kahdeltatoista lähdimme katsomaan ilotulitusta sillalle. Ja upea se oli!! 


Kylmäkin siellä oli, mutta ei sitä lopulta tuntenut upeiden rakettien 
(ja ehkä hieman myös skumpan) ansiosta. 


Joka puolella räiskyi toinen toistaan upeimpia raketteja, joten välillä ei tiennyt minne katsoa! Siksi pahoittelenkin videon sekavuutta, oli vaikeaa päättää mitä kuvata :D Toivottavasti se kuitenkin antaa edes jonkilaisen kuva tuosta upeasta valoräiskeestä!


Tämän jälkeen tulimme takaisin kotiin muun muassa lämmittelemään. Paljon myöhemmin illalla päätimme lopulta käydä katsastamassa meno Streetillä. Yllätykseksemme siellä ei ollutkaan niin paljon porukkaa, mitä olimme kuvitelleet - mikä ei kyllä ollut huono asia :D Aikamme hengailtuamme ja tanssittuamme päätimme lopulta päättää illan ja lähdimme kotiin.

Toivottavasti tämä alkanut vuosi tuo mukanaan onnea, iloa, hyviä muutoksia (niin pieniä kuin suurempiakin), loistavia ihmisiä ja ikimuistoisia tapahtumia!! Nauttikaa vuodesta 2012! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti