tiistai 31. tammikuuta 2012

Finland: the world's winter wonderland

Tässä reilu viikon aikana, mitä Suomessa olen jo kerennyt majailla, on ainakin sää ja ympäristö ihastuttanut ja paljon! Upeat kimaltavat hanget, huurteiset ja lumiset puut sekä auringonpaiste ovat todellakin osaltaan tehneet Suomeen paluun onnistuneeksi ja muistuttaneet mistä jäin Tanskassa paitsi. Edes pureva -25 asteen pakkanenkaan ei ole saanut estettyä luonnon ihailua - saati kuvailua! Niinpä päätin Tanskamaisemien jälkeen hieman valottaa ja näytellä muutamilla kuvilla miltä täällä Suomenmaassa oikein näyttää.

Alkuun ihan tuoreita kuvia omalta kotipihalta vain. Harmi ettei lumen kristallimaista kimaltelua saa ikuistettua ihan niin hyvin kuin haluaisin pikku pokkarillani, mutta kyllä siitä (ainakin suomalainen;) sen idean tajuaa!
Sitten hieman vanhempaa tuotantoa Vaasasta, edellisen kämppäni ikkunasta. :)

Hämähäkinseitit seinällä ja pikku varpaiden jäljet ikkunalaudalla :) <3


Siinäpä hieman talvifiilistelyjä. Nauttikaa lumesta, pukeutukaa lämpimästi, älkääkä antako pakkasen haitata menoa!:) Seuraaviin päivityksiin, hejhej!

2 kommenttia:

  1. Apua miten paljon toi eka kuva näyttää meidän porukoiden takapihalta!! Grillihökkeli vaan puuttuu tosta pensaiden vierestä :D Deja-vu!

    VastaaPoista
  2. Hahah,aijaa? Ihan meidän porukoiden piha se on;) Tai kuka tietää, ehkä kävin teillä salaa kuvailemassa.. :D

    VastaaPoista