sunnuntai 29. tammikuuta 2012

KotiinPALAjaiset Varkaudessa

Torstai-iltana sain viestin, jossa kerrottiin, että minua tultaisiin hakemaan klo18 paikkaan X. Myöhemmin sain lisäohjeina ottaa toppavaatteet mukaan, mikäli innostutaan ulos menemään. Näiden mystisten viestien jälkeen täytyi myöntää ettei minulla ollu harmainta haisua mitä tulisi tapahtumaan. 

Perjantai-iltana tytöt sitten tulivat hakemaan minut kotoa. Hypättiin autoon ja jotta kaikki tulisi minulle yllätyksenä en saanut katsoa mihin menemme, vaan jouduin istumaan hattu silmillä koko matkan ajan. Kun lopulta pysähdyimme ja olimme nousseet autosta, sain (tai jouduin) ihan ensimmäiseksi juomaan "kotiinpaluumaljan" eli shotin saarenmaata. Hyih. Onneksi makua helpottamaan sain lämmintä kaakaota heti perään.


Juomien jälkeen sain lopultakin ottaa hatun silmiltäni ja huomasin yllätyksekseni, että oltiin Vatuskilla (niille jotka eivät tiedä olimme siis Varkauden pienen laskettelukeskuksen juurella ;). Tarkoituksenamme oli heittäytyä lapsenmieliseksi ja lähteä PULKKAMÄKEEN! :) 

Innokkaat laskijat valmiina mäkeen :D


"Miten tää pussi toimi....?"

Kun tarpeeksi oltiin reippailtu ja mäkeä laskettu suunnattiin ensin ABC:lle juoman ostoon ja siitä matka jatkui taas minun osaltani hattu silmillä. Aikamme ajeltuamme pysähdyttiin ja matka taittui hetken jalan - tosin edelleen silmät peitettynä. Hissimatkan jälkeen päästiin sisälle, jossa minä (kaikesta edelleen tietämättömänä) sain odotella silmät kiinni, muiden hääriessä ympärillä ja koristellessa minua ties millä :D

Näin komiat koristeet jokaisella oli! ;)

Kun sitten lopulta sain avata silmäni näin keittiön pöydän täynnä ihania herkkuja! Hetken sain kummastella ympärilleni ennen kuin tajusin, että olimme kaverini siskon "uudessa" asunnossa :)


Herrrrrkkuja <3

Loppuilta menikin mukavasti herkutellen, juoden, höpötellen, hieman karaoketa lauleskellen ja loistavassa seurassa hengaillen! :) 
SUUREN suuri kiitos ihanille ystävilleni, jotka tämän mukavan Suomeenpaluujuhlan minulle järkkäsivät (ja tietysti myös niille, jotka olivat hengessä mukana vaikka paikalle eivät päässeetkään;). Jo tämän vuoksi oli mukava palata koti-Suomeen. <3

2 kommenttia:

  1. Kiitoksia vaan itsellesi ihanasta illasta! <3 Mullakin oli oikeesti mukavaa vaikka tossa kuvassa näytän niin nyrpeeltä ;)

    VastaaPoista
  2. hhaha joo mä katoin mut ajattelin et ehkä sullakin oli silti kivaa ;)

    VastaaPoista