sunnuntai 15. tammikuuta 2012

7 days to go..

Tasan viikon kuluttua tähän aikaan on varmaankin melko jännät, tosin haikeat paikat. Juurikin tähän  aikaan on  tarkoitus olla kentällä (toivonmukaan kantojoukkojen kera ;) odottelemassa koneeseen  pääsyä. Ensimmäistä kertaa tänä aamuna todella iski se todellisuus, että pian tämä vaihto ja koko Tanska on takana päin. Todella orpo ja surullinen olo, mutta samalla en malta odottaa päästä näkemään rakkaita ihmisiä, uusia perheenjäseniä, SAUNOMAAN (!!) ja ajamaan autolla! :D

Eilen vietimme tanskalaisen ystävämme Christinan synttäreitä. Oli mukavaa viettää tyttöjen iltaa tanskalaisten kanssa pelaten, herkutellen ja hyvää musiikkia kuunnellen. Myöhemmin illasta suuntasimme Streetille ja kävimmekin minulle ja Mirkkulille aivan uusissa ja tuntemattomissa baareissa ja yökerhoissa! Hauskaa, että vielä viimeisilläkin viikoilla kokee ja näkee jotain uutta. Salt niminen yökerho, jossa suurimman osan illasta vietimme oli todella sitä mitä olemme etsineet viimeisten 5kk ajan, mutta aina tyytyneet menemään tuttuun ja turvalliseen Hr.Nielseniin. Kaiken kaikkiaan siis oikein onnistunut ilta ja synttärisankarikin tuntui viihtyvän :)

Mitä viimeiseen viikkoon tulee, tiedossa on vielä sushi-iltaa, kahviloissa vierailuja, viime hetken tuliaisostoksia (lähes kaikki on jo hommattu!) mahdollisesti leffa-iltaa, viimeiset iltamat Studenterhusetilla, viimeinen illallinen jossain kivassa ravintolassa ja tietysti ikimuistoisia hetkiä ihanien ihmisten kera <3 Pakkaamista en ole vielä kokeillukaan, se tulee olemaan mielenkiintoista puuhaa! :D Jospa vaikka huomenna käyttäisin hieman aikaa sen suunnitteluun.

Tämän biisin myötä, viimeinen viikkomme Aalborgissa ja Tanskassa alkakoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti