keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Uutta tukkaa ja sushi-iltaa

Viimeinen Tanskaviikko pyörähti onnistuneesti käyntiin kun pääsin kampaajalle vielä juuri ennen Suomeen paluuta. Leikattiin ja värjättiin tukkaa ja jokos pääsee permis nyt oikeuksiinsa :) Olen äärettömän tyytyväinen uuteen tukkaani, nyt voi hyvillä mielin palata kotiin. Kuvia näytän taas toki, jos saan otettua onnistuneita sellaisia. Pianhan jotkut teistä näkee sen livenäkin ;)

Maanantai-iltana vieteltiin sitten vielä pikku porukalla sushi-iltaa, jo toistamiseen. Tällä kertaa minä sain toimia mastercheffinä ja mielestäni ihan onnistuneita tekeleitä sain aikaiseksi - vaikka ensimmäistä kertaa niitä valmistin! Hyvää palautetta sain myös kanssasyöjiltä, joten ehdottomasti teen niitä vielä uudestaan! Syönnin jälkeen rentouduttiin kuuntelemaan Stefanian upeaa kitaransoittoa. Lopulta innostuttiin kuitenkin soittelemaan ja laulamaan enemmänkin ja koska se kuulosti aika kivalta päätettiin, että läksiäisissämme perjantaina esiinnymme, Stefania soittaa ja minä laulan ;) Mutta siitä sitten lisää perjantain jälkeen... :D

Tässä siis kauniit lohi, paprika, kurkku & avokado täytteiset nori-sushini. :)


Maha täynnä on hyvä fiilistellä.

Olen oppinut vaihtoni aikana mm. tekemään karjalanpiirakoita ja sushia! Ei mikään huono saavutus minun mielestä, voisi mennä huonomminkin ;)

Eilen illalla kävimme (mitä luultavimmin viimeistä kertaa :( ) Irish housessa muutamilla viettämässä viimeisiä Tanska -hetkiä muutamien kavereiden kanssa. Tänään espanjalainen kämppikseni Bea tekee meille kaikille espanjalaisen illallisen, en malta odottaa päästä herkuttelemaan! Illan päätteksi olisi tarkoitus käydä myös Studenterhusetilla viimeistä kertaa ja nauttia viimeisen Sommersby Cranberryt ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti