torstai 16. helmikuuta 2012

KotiinPALAjaiset Vaasassa (kuvien kera)

Niin sitä Tanskavaihtolainen on päässyt takaisin ja asettunut Vaasaan. Mirkkulin kanssa täällä kimpassa asustellaan, asunto alkaa näyttää kodilta ja yhteiselokin on (ainakin toistaiseksi;) sujunut vaivatta.

Viime viikonloppuna Vaasa-tyttäret järjestivät minulle ihanan Vaasaan paluu yllärin! Mentiin porukalla saunomaan, jonne he olivat hommanneet musiikkia, kynttilöitä sekä terästettyjä nallekarkkeja. :D Pitkän saunomisen jälkeen herkuteltiin erilaisten ruokien parissa ja valmistauduttiin viihteelle lähtöön. (Kunhan saan kotoa kameran piuhan näytän teille kuvia herkuistamme ;) Jelloshotteja!! <3


Tais mennä nallekarkit tasan... :D

Ilta vei meidät lopulta Leipätehtaalle, "uuteen" vaasalaiseen yökerhoon. Täytyy kyllä myöntää, että tuntui hieman hassulta ja jopa oudolta olla taas baarissa Suomessa (vaikkakin sen iltaisen reggae-tapahtuman vuoksi paikka oli täynnä tyypillisen, reggaemusiikinharrastajan näköisiä ulkomaalaisia :D). Tuntui hassulta puhua suomea koko ajan, vaikkakin oli myös mielenkiintoista seurata suomalaisten tyttöjen/naisten baarikäyttäytymistä ja etenkin pukeutumista! Ilta oli kuitenkin kaikin puolin onnistunut - valtava kiitos ihanille tytöille vielä kertaalleen! <3

Loppuun vielä pieni kevennys. Blogini nimi on siis viimein paikallistettu ja konkretisoitunut! Suuret kiitokset äitini ystävätterelle Tiinalle, joka tämän ikuisti Tampereella vieraillessaan. Ehkäpä vielä joku päivä käyn sen ostamassa ja kehitän itselleni uuden kesätyön - tai jopa pysyvän ammatin! ;) 

Danish dynamite paikallistettu! :D

2 kommenttia:

  1. Siis mitä tosta danish dynamitesta myydään? :DD hahaa kummallaha oli eka patentti!

    VastaaPoista
  2. haha en mä oikein tiedä, vissiin se on joku nakkikiska/grilli tai jtn :D aivan mahtava, taidan käydä nappaa sen itelleni tuolta ;)

    VastaaPoista