tiistai 1. marraskuuta 2011

Happy B-day to me!

Niin se vaan on päässyt käymään, että kaksi kuukautta on jo vierähtänyt täällä tanskan maalla ja synttäritkin tuli aivan yllättäen! Kamalaa kuinka aika taas kiitää, muutaman kerran on tullut jo lähtö paniikki - en millään tahtoisi täältä koskaan lähteä! Mutta onneksi sen aika ei ole aivan vielä. Paljon on vielä edessä, mm. huomiset synttärijuhlani! :)

Huomenna on siis tarkoitus juhlia synttäreitäni täällä. Halusin juhlieni poikkeavan hieman muista perinteisistä vaihtaribileistä ja niinpä keksin juhlilleni teeman: Glamour! Tällaisella tapahtumakutsulla sain houkuteltua paikalle yli 30 ihmistä (kaikki siis ketä täältä tunnen ja ketä todella haluan paikalle)!


I'm turning 22 soon and I want to celebrate my b-day with all of you beautiful ladies and handsome guys! 
I will (probably) have my birthday party only once in Denmark and that's why 
I want to make it more special, memorable and glamorous. So guys suit up and girls dress up your best! 


Bring your glamour and shine and your own drinks and come to have fun!

Kippis and hölökyn kölökyn! ;)


Kaikenlaista pikkunaposteltavaa on tarkoitus tarjota (nehän ovat omia suosikkejani) sekä boolia. En malta odottaa päästä kuvailemaan tyylikkäitä pikkumusta -juhliani ja kertomaan niistä täällä myöhemmin :)

Tänään kuitenkin yritän myös hieman hemmotella itseäni, ehkä ostan jonkun valtavan herkkuleivoksen kahvilasta, ehkä jonkun vaatteen tai korun, saa nähdä. Jotain on kyllä keksittävä, sillä toistaiseksi ainut tapa miten voin juhlistaa synttäreitäni on mennä tanskan luennolle! :D Mutta enköhän minä jotain keksi. Viimeistään huomenna sitten otetaan kaikki irti glamourista. ;)

3 kommenttia:

 1. Happy B-daayyyyyy toooo youuuuuuu murunen! <3 Jättihali ja pusuja täältä!

  VastaaPoista
 2. Myöhästyneet onnittelut, piletäppä huolella!
  T.Kummit

  VastaaPoista
 3. Paljon paljon kiitoksia !! :) pian kirjoittelen ja kerron juhlistani :) kunhan vaan saan hieman kuvia lisää;)

  VastaaPoista