lauantai 5. marraskuuta 2011

My Glamorous LBD Party!

Keskiviikkona siis vieteltiin ja juhlittiin mun ikääntymistä glamour hengessä. Loistava päiväni alkoi yllätysaamupalalla, jonka Mirkkuliini ja Stefania olivat valmistaneet yhdessä kämppisteni kera :)

Aamupalapöytää herkkujen kera ;)

Ensimmäisen lahjanikin sain heiltä heti aamulla; upean H-kirjain kaulakorun (jota olen himoinnut ties miten monta vuotta jo) sekä kauniit tähtikorvakorut, jotka mätsäsivät loistavasti tähtikenkiini ja tässä kuva niistä!

Tykkään kyllä molemmista todella paljon!!

Koska rakastan valmistaa kaikenlaisia pikkusuolaisia herkkuja ja ns. sormiruokaa, päätin valmistaa vierailleni teeman mukaisesti erilaisia cocktailpaloja. Tarkoitukseni oli tarjota myös lasillinen kuohuvaa, mutta runsaasta vierasmäärästä (lähes 40!!) johtuen se olisi ollut opiskelijabudjetilleni liian kallista. Siispä päätin tehdä boolia :)

On tortillarullia, pasteijoita, cocktail-tikkuja, pestotomaatteja, leipäsiä.. ;P

Tähtiteema jatkui myös boolissa ;)

Kello kahdeksan jälkeen asuntoomme alkoi saapua yksi toisensa jälkeen kauniimpia ja komeimpia vieraita. Olin todella iloinen kuinka innoissaan kaikki juhlistani oli ja kuinka moni oli todella pukeutunut! Mitäs sitä sen enempää selittelemään, katsokaa itse! :)

Takaa: Kevin, Kilian, Nelson ja Valentin.

Vasemmalta: Manuel, synttärisankari, Daniel ja Jay P.


Josi (mun kämppis) ja Lucas (alakerrasta).

Vas: Sabrina, Mirkkuli, Logan, Marion ja Kevin.

Jakub's Angels :D

Roomieees :)

 

Vasemmalta: Suomalainen Tuukka, Maja, minä ja Nicci.

Sam, minä ja Logan.
Tässä on siis se tanskalainen Christina, jonka vanhempien luona kävimme syömässä :)
Maisteltiin hieman myös Christinan tuliaista ;)

Jo täydellisen päivän ja illan kruunasi lopuksi Mirkkulin rakkaudella tekemä synttärikakku (joka ei kuulema ollutkaan kakku ;)!

Ihanat kynttilät ja kaikki <3

Näin kovasti tykkäsin ;) <3


Ei kuitenkaan pidä unohtaa yhtä tärkeää seikkaa; sainhan myös lahjoja!! Halusin säästää jotain kivaa myös torstaille ja niinpä avasin lahjani vasta seuraavana päivänä. Sain erilaisia juomia (viiniä, kuoharia jne.) mutta erityisen paljon sain erilaisia herkkusuklaita! :) Sitten sain yhden suuren ja painavan paketin.


Voitte uskoa  ihmetykseni ja yllätykseni kun sain kuin sainkin synttärilahjaksi KAIJUTTIMET tietokoneeseeni!! En olisi ikinä voinut uskoa sitä. Mutta voin kertoa, että nyt musiikki kuuluu hyvin ;) Kiitos näistä Vincent ja Valentin!

Täytyy suoraan kyllä myöntää, että nämä olivat parhaat synttäribileet, joita olen koskaan viettänyt ulkomailla!! ;) Oli ihanaa nähdä kuinka innoissaan vieraat oli teemasta, ruuasta ja kaikesta. Olen paljon saanut kiitoksia vielä synttäreideni jälkeenkin :)


Nyt synttäreistä toipuneena jään innolla odottamaan joulun tuloa ja ETENKIN ÄITYLIININ SAAPUMISTA! Viikon päästä äippänen onkin jo täällä! :) Mutta nyt 22-vuotias Henna kuittaa ja palaa pian taas asiaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti