maanantai 7. marraskuuta 2011

47 Päivää jouluun on..!

Lupasin Mirkkulille, että synttäreideni jälkeen vasta saan alkaa hehkuttaa joulua. Pidin sanani; nyt on juhlinnat ohitse ja JOULU JO HYVIN LÄHELLÄ! :) Toki lunta ei vielä täälläkään ole sadellut, mutta kaupungilla kulkiessa ei voi välttää valoja, koristeita ja muita jouluhärpäkkeitä - kaikkea mitä rakastan! 

Joulun tuloa juhlittiin täällä Aalborgissa perjantaina Streetillä ns. pikkujoulun merkein ja sinnehän mekin suuntasimme! En tiennyt mitä odottaa, mutta kadulle saavuttuamme olin kyllä positiivisesti yllättynyt! Kadulla oli "lunta" (eli vaahtoa, joka tuulikoneilla pöllyttämällä näytti aivan oikealta lumisateelta), koristeita ja joulukuusia.

Koska porukkaa oli niin paljon, oli vaikea saada kunnon kuva kadusta. Tässä kuitenkin vähän näette "lunta" ja koristeita baarien edessä. (tarkoitus ei siis ollut kuvata kyseistä naista :D)

Parasta kadulla oli kuitenkin se, että lähes kaikilla oli päässä tonttulakki. Hatun sai kun ostin yhden oluen, joten niinpä mekin suuntasimme ensimmäiseen kojuun ja hankimme SINISET (?!) tonttulakit kaljojen kera :D

Santa's little helpers :D

Hattu myös vilkkuu! :D

Katu oli täynnä porukkaa; sekä juhlijoita että kaikenmaailman tonttutyttöjä ja joulupukkeja. Lähes joka baarin ovella oli myös joku jakamassa drinkkilippuja. Monessa baarissa soi joululaulut vähän väliä ja ihmiset tanssivat onnessaan niidenkin tahtiin. :) Joulufanaatikkona olin todella innoissani fiilistelemässä joulua edes hieman. Odotan innolla mutheriinin tuloa, jotta päästään yhdessä hehkuttamaan joulua! Täytyy myös alkaa suunnitella mitä sitä jouluna keksii ja tekee, täällä kun sitä viettelen. Onneksi minulla on jo muutamia koristeita ja nyt tonttuhattukin hommattu! Kyllä tästä vielä joulu saadaan ;)

2 kommenttia:

  1. :D voi vitsit. Ei voi muuta sanoa kun että olet kyllä vaihtopaikkas oikein valinnu :D Näytti olleen kivat synttärit muuten, oi jospa oisin saanut olla muuukaana. <3

    minna*

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä aivan mahtavat synttärit :) Ja ois edellee kiva jos tulisit(te) käymään!!

    VastaaPoista