perjantai 7. lokakuuta 2011

"I'm too sexy for my shirt.." ;)

Tajusin tuossa muutama päivä sitten, etten ole juurikaan hehkuttanut teille vielä juurikaan ostoksistani tai loistavista kaupoista, joita täällä Aalborgissa on. No nyt siis aion juurikin tehdä sen. Kerron teille hieman lempikaupoistani ja esittelen toki (muotiblogi tyylisesti;) uusia ostamiani vaatteita!

Yksi ehdoton vaatekauppasuosikkini täällä on Sparkz. Olen ostanut jo kaksi paitaa sieltä; pitsitopin sekä mustan kivan pitkähihaisen. Olen yrittänyt hieman uudistaa ja muokata vaatekaappiani täällä, ja siksi olen koittanut ostaa vaatteita, jotka eroavat edes hieman aiemmasta tyylistäni. 

Tässä siis kyseinen pitsitoppi. 
(tässä myös uusi tukkani kampaajan jäljiltä, myös hieman kampausta näkyy. 
Siitä kuitenkin lisää kunhan saan kuvat kampaajaltani!)

Ensimmäisissä blogikirjoituksissa taisinkin jo kertoa, että ensimmäinen "kunnon" ostos täältä oli uudet ballerinat. Ne ovat todella osoittautuneet tarpeelliseksi ja olenkin suurimman osan ajasta tepastellut Aalborgin katuja kyseiset kengät jalassa. En kuitenkaan esitellut luottokenkiäni aiemmin, siispä tässä ne ovat!

Ehdottomasti lemppariballeriinat! Eikä olleet edes kalliit!
  
Kaupungilla kävellessä on mukava seurata tanskalaisten naisten pukeutumista ja ilokseni voin todeta, että tanskalaiset ovat melko tyylikkäitä ja muotitietoisia pukeutujia! Eräs tämän syksyn ehdoton trendi ovat olleet erilaiset ponchot (sekä kiilakantaisen talvinilkkurit). Niinpä itsekin hurahdin noihin tyylikkäisiin, mutta niin leppoisan mukaviin ja lämpimiin asuihin ja ostin itselleni oman!

Menisin melkein aidosta Aalborgilaisesta ;)

Halusin ostaa ponchooni uuden, kauniin, oranssinvärisen kaulahuivin, mikä aluksi osoittautui lähes mahdottomaksi tehtäväksi - huiveja riitti, mutta aina ne olivat joko väärän värisiä, mallisia tai hintaisia. Lopulta kuitenkin löysin mitä lämpimimmän ja kauniin syksyisen värisen huivin, yllättäen kyllä Vilasta. :D Bongasin vasta muutamia päiviä sitten uuden aivan täydellisen (ja suht sopivan hintaisenkin) vaateliikkeen nimeltä Jackie. Tänään kun kävin hieman kuluttamassa opiskelijan tukiani vaateostoksiin pääsin (lopultakin) tarkemmin katselemaan vaatteita kyseisestä liikkeestä. Niinpä löysinkin aivan upean nahkatakin (olin etsinyt sopivaa jos Suomesta joka puolelta), jonka kanssa uusi kaulahuivini toimii TÄYDELLISESTI! <3

Takki on juuri sellainen, mitä olin mielessäni ajatellut!:)

Olin yllättynyt kuinka paljon kenkäkauppoja Aalborgista löytyy ja etenkin kuinka paljon juhlakenkiä niissä myydään, vielä tähänkin aikaan vuodesta! Niinpä sorruin ja ostin (mitä luultavimmin vasta ensimmäiset;) korkkarit toisesta lempikaupastani Deresistä. Nyt vain odotellaan, että pääsen pian viihteelle niitä esittelemään;)

Kanta on melko hämäävä, sillä se ei näytä korkealta, mutta kyllä se vaan on;)

Tällaisia ihanuuksia olen tähän mennessä ostanut. Täytyy varmaan pitää hieman taukoa ostelusta ja säästää rahoja mm. mahdolliseen reissuun viikolla 42 ja ostoksiin Kööpenhaminassa, mutta niistä myöhemmin. Loppukevennyksenä hieman shoppailumusiikkia otsikon sanoin. ;)

(Milou, eikö tule ihan Bulgaaria mieleen!? ;D)


2 kommenttia:

  1. Joka maassa on hyvä olla oma pontso :)

    VastaaPoista
  2. no tottakai ;) jos et voi ottaa alkuperästä mukaan, niin osta "vara"pontso <3

    VastaaPoista