maanantai 29. elokuuta 2011

"...Äiti älä pelkää kyllä pidän itsestä huolen..."

Täälläpä sitä kohteessa ollaan ja meininki on tosi let's go! ..No ei sentää kovin let's go olo ole enää. Hieman väsymys alkaa pitkän päivän päälle painaa. Viime yönä kun tuli nukuttua rapsakat 4 tuntia! Lieneekö unettomuuten ollut lähtöjännitys syynä vai kenties kaksi vahvaa espressoa, jotka illan aikana tuli lipitettyä. ;)

Joka tapauksessa tänään aamulla kello 5.00 herätyskello rimpsahti soimaan ja tuntui kun en olisi koko yönä ollut nukahtanutkaan! Lento lähti 7.20 ja positiivinen yllätys oli kuinka helposti lähtöselvittelyt ja muut asiat hoitui. Lentokone, jolla siis matkasimme ensin Kööpenhaminaan, oli melko pieni ja selvästi tuntuvat ilmakuopat saivat kädet hikoamaan jännityksestä. Kuitenkin matka meni hyvin, nopeasti ja perille päästiin ehjinnahoin. Köpiksen kentällä päätettiin täyttää mahojamme muullakin kuin jännityksellä ja söimmekin herkulliset (tanskalaisille hyvin tavanomaiset) sandwichit.

Herkkuleivästä enää puolet jäljellä :D


Pienen odottelun ja varmaan kilometrien lentokenttälenkkeilyn jälkeen nousimme edellistäkin pienempään koneeseen ja matkasimme Aalborgiin. Jos edellinen lento oli ollut lyhyt niin tämän aikana ei kerennyt juuri selkänojaa laskea kun tuli jo kuulutus laskeutumiseen valmistautumisesta!

Vaihtareiden vastaanotto ja alkuhässäköiden selvittely vakuutti kyllä ainakin minut positiivisesti! Kentältä oli ilmainen kyyti studenterhusetille, josta saimme ohjeita, neuvoja ja lopuksi avaimet kukin omaan asuntoonsa. Tämän jälkeen sain vielä kimpsuineni ja kampsuineni kyydin uudelle asunnolleni, joka oli kuin olikin yhtä suloinen ja kotoisan lähiömäinen kuten google street view oli näyttänyt. Ainut miinus asunnossa on tosin sijainti, joka ei siis ole noin kilometrin päässä keskustasta (niin kuin aiemmin oli ilmoitettu) vaan lähes kolmen kilometrin päässä. No mutta kunhan pyörän saan jostain alleni niin tuokin matka taittuu varmasti helposti :)

Nyt väsymys alkaa jo iskeä liian suuresti, joten taidan pian painautua untenmaille. Kerron myöhemmin lisää muunmuassa asunnostani, huoneestani ja kämppiksistäni! Palaamisiin.


1 kommentti: