Tanskalainen riisipuuro valmistetaan lähestulkoon kuten suomalainenkin, tosin siihen lisätään kermavaahtoa. Puuro usein tarjoillaan kylmänä, lämpimän kirsikkakeiton kanssa. Puuroon piilotetaan (myös suomalaiseen tapaan) manteli. Se onnekas joka mantelin sitten lautaseltaan löytää saa niin sanotun mantelilahjan, eli jonkun pienen yllärin.
Tyypillinen tanskalainen ris á l'amande annos.
Tänään tuossa hieman myöhemmin lähdemme (LOPULTAKIN) luistelemaan, vaikka tosin vettä tuolla on sadellut tänäänkin... Siitä kerron sitten huomenna. Ja meidän Kööpenhaminareissukin lähenee jo kovaa vauhtia, torstai-aamuna aikainen lento odottaa! Jipii!:) Lopuksi vielä hieman Suomifiilistelyä teille, jotka eivät tätä vielä ole nähneet. Aivan upea video! <3 Huomiseen!
Toi puuro kyllä kuullostaa ja näyttää tosi herkulle!:P Sä voit sit tehdä tuota mulle kun tuut kotiin takas :)
VastaaPoistaminna*
haha voin yrittää :D muutamia ohjeita mulla on mitä sun(kin) täytyy maistaa ;)
VastaaPoista